Väskans storlek, vikt och kapacitet

 

 

Det finns tre storlekar av resväska: stor, medium och stuga. Ett stort fall passar ofta för en 2 veckor eller längre resa, eller en familj som vill packa mer och ett medelstort fall passar bättre för en vecka bort. Stugstorleken är perfekt för en lång helg eller för att ta ombord när du vill undvika incheckat bagage avgifter.

Vilken storlek som är bäst för dig beror i slutändan på vilken typ av resa du går på och hur mycket du vill packa.

Innan du köper rekommenderar vi alltid att du kontrollerar med ditt flygbolag för deras storlek och vikt eftersom dessa kan variera. Vi har användbara sökverktyg när du väljer ditt kabinbagage som söker med flygbolag för att visa dig de kabinväskor som passar inom deras begränsningar.

Alla dimensioner är de externa mätningarna och är ungefärliga. Dessa tas från den största delen av fallet inklusive hjul och eventuella utskjutande delar. Vi tillhandahåller inte de interna mätningarna.

Kapacitetsmätningarna baseras på huvudfacket inuti resväskan och mäts i liter. Kapacitetsinformation är en annan guide för att jämföra storleken på olika resväskor.

Mått och kapacitet visas i beskrivningen av alla våra produkter*.

Alla Tripp resväskor är lätta, med mjuka resväskor som väger under 4 kg. Hårda fall är under 4,5 kg. Med några stora hårda fall väger bara 3,5 kg.

Ring 02 0100 572 eller maila customerservice@tripp-resvaskor.se

*Alla mätningar är ungefärliga