Hårt eller mjukt bagage

Våra resväskor klassificeras som antingen hårda eller mjuka beroende på vilket material de är tillverkade av. Både hårda och mjuka Tripp-fodral är lätta. Hårda skalväskor är tuffa, hållbara och otroligt starka. Mjuka fodral medan de fortfarande är starka är mer flexibla och levereras ofta med ytterligare funktioner som utbyggbarhet och fickor.

Tripp erbjuder också ett stort utbud av väskor, inklusive dufflar med hjul, flygväskor, hållare och tillbehör. Du kan handla alla väskor här.


 

 

Mjuk

Våra mjuka resväska kollektioner är gjorda av vävd polyester, ett slitstarkt tyg.

Mjuka fodral är mer flexibla vilket innebär att det finns vissa ger i materialet för att klämma i extra semesterinköp! Utbyggbarhet kan ge upp till 22% mer utrymme vilket är perfekt för dessa souvenirer. Fram- och bakfickorna på de flesta av våra mjuka fodral är perfekta för att lagra reseväsentligheter när du reser till och från flygplatsen.


Hårda

skal resväskor är gjorda av antingen ABS eller Polypropylen. Alla är otroligt starka, tuffa och hållbara.

Våra ABS-väskor är mycket starka och slitstarka och tillverkade av återvunnet material, med 50% av skalet tillverkat av återvunnet ABS. ABS är extremt tuff och används i krockhjälmar.

Polypropylen är otroligt stark och har höga slagegenskaper, den används ofta för andra produkter, inklusive bilstötfångare på grund av arten av dess höghållfasta egenskaper.

Majoriteten av hårda fall levereras med en integrerad kombination TSA-lås för säkerhet. För mer information se låsguiden.

Majoriteten av våra hårda väskor är säkrade med en hög kvalitet dragkedja runt skalet, men vi erbjuder även icke-zip fodral som är säkrade med klämlås för ökad säkerhet.