Låsguide

 

 

Till alla våra resväskor hör antingen ett litet hänglås med tillhörande nyckel eller ett integreratTravel Sentry® Approved 3-siffrigt kombinationslås, även kallas TSA-lås. Om du har en resväska med integrerat kombinationslås klicka på kollektionens namn för specifika instruktioner.

Vår butikspersonal är alltid redo att hjälpa dig ställa in ditt lås, men du är också alltid välkommen att kontakta vår kundservice om du behöver hjälp.  

 

 


Kollektioner

Klicka på kollektionsnamn nedan för låsinställningar till din resväska.

Holiday 5         

World

Lite 4W            

Chic                 

Style Lite         

Absolute Lite

Absolute Lite II

Vad är ett TSA™-lås?

Ett globalt säkerhetssystem som låter resväskor vara låsta samtidigt som säkerhetsmyndigheter kan öppna och kontrollera innehållet utan att skada låset, eller vara till besvär för resenären.

Varför är den röda diamanten oumbärlig för resenärer?

Alla resväskor och lås med den röda diamanten är utrustade med TSA™-funktion som följer regelverken och som resenär riskerar man därför inte att få sin väska uppbruten av säkerhetspersonal.

Vad betyder TSA™-låsets globala standard för resenärerna?

Den är väsentlig för den systematiska bagagekontrollen på en flygplats. TSA™-systemet implementeras på över 600 flygplatser i USA, Kanada, Japan, Israel, Finland, Tyskland, Österrike, Belgien, Nederländerna, Schweiz, Sydkorea, Nya Zeeland, och det utvidgas hela tiden. Säkerhetsmyndigheter i dessa länder är utrustade med specialverktyg som kan öppna, kontrollera och låsa resväskorna igen.

En resväska med TSA™-lås kan också användas vid resor till andra länder.

För ytterligare information gå till www.travelsentry.org.