Byten och returer

Öppet köp

Tripp byter eller återköper mer än gärna din vara inom 28 dagar efter beställingsdatumet. Du får alltid pengarna tillbaka om du returnerar din vara oanvänd, i originalförpackning och i ett säljbart skick.
Om din vara är oanvänd, i originalförpackning och i ett säljbart skick men returnerad senare än 28 dagar kan vi alltid erbjuda ett byte till en annan vara dock ej pengarna åter.


Returnerade varors skick

Vårt mål är att du som kund ska vara nöjd med alla dina köp hos oss. Det är viktigt att du inspekterar din vara. Du bör dock vara medveten om att du har skyldighet att ta hand om varan under öppet köp-perioden om du överväger att returnera varan. Varan ska vara i så bra skick som möjligt för att returen ska accepteras.

Vid retur ska varan sändas åter i samma förpackning som du mottagit den i. Varan ska vidare vara oanvänd och i ett säljbart skick.
Felaktiga eller skadade varor.

Om din vara på något sätt har ett fel eller är skadad byter vi din produkt till en ny om så önskas. Alternativt kan köpet gå åter och du får pengarna tillbaka.


Returprocedur

Om du vill returnera en vara kontakta kundservice på 020100572 med ditt ordernummer och önskat datum för avhämtning (mån - fre).
Om du önskar pengarna tillbaka går köpet tillbaka på det kort som användes vid köpet när varan har mottagits av Tripp.
Önskas byte beställer du bara vad du vill byta till online efter att du har returnerat den oönskade varan.
Öppettider kundservice
Måndag till torsdag kl. 9.30 till 17.30 samt fredagar mellan kl. 9.30 och 16.30.