Allmänna villkor

All information på vår hemsida är korrekt vid tidpunkten för publicering.

Priset du betalar för våra produkter är det pris som visades vid beställningstillfället. Detta pris bekräftas i din orderbekräftelse via e-post. Priserna som visas på vår hemsida inkluderar moms.

Vi har vidtagit alla rimliga försiktighetsåtgärder för att säkerställa att all information om våra produkter är korrekt. Vikter, dimensioner och volymer relaterade till våra produkter är en approximation. Vi har gjort allt för att säkerställa att färgen på vår produkt visas korrekt på vår hemsida, men vi kan inte garantera att din skärm kommer att återspegla färgen på produkten vid leverans.

Alla ansträngningar görs för att säkerställa att alla våra kabin/handbagageprodukter uppfyller gällande flygrestriktioner. Flygbolagen ändrar ibland sina begränsningar så vi uppmanar dig att alltid kontrollera innan du reser.

Uppdateringar av webbplatsen innebär att diskretionella ändringar görs i informationen på webbplatsen utan föregående meddelande. I det osannolika scenariot att det finns ett fel i priset på de produkter du har beställt informerar vi dig så snart som möjligt och ger dig möjlighet att antingen bekräfta din beställning till rätt pris eller annullera din beställning.

Tripp är det registrerade varumärket som tillhör Tripp Ltd. Registrerat i England, företag nr 2271587. Registrerat kontor 2-5 St Johns Square, London EC1M 4DE.

Moms nr 672828405